První HOMERUN pro HIT Opava U9

V sobotu 4. května se naši hráči U9 vydali do Frýdku-Místku, aby poměřili síly s protivníky ze Snails Orlová, Klasik Frýdek-Místek a Cannibals Šumperk. Tentokrát jsme si dali challange a zkusili sehrát turnaj v 7 hráčích, tedy s jedním zadním polařem v zadním poli.

V úvodu zápasu proti Orlové byla naše obrana zřejmě ještě rozespalá, soupeř nás hned ztrestal 3 body. Naštěstí jsme v protiútoku ihned kontrovali a bodové manko se nám podařilo smáznout. Ve druhé směně jsme obranu podstatně zlepšili, a soustředěný výkon udrželi až do konce zápasu. V obraně se blýsknul 2. polař Adam Semera. Hbitě zastavoval míče, a přesnými příhozy 1. metaři Prokopu Vavrečkovi autoval pálkaře, útok Snails byl ochromen.

Ve druhém zápase jsme narazili na domácí tým Klasik Frýdek-Místek. V útoku mile překvapil Jan Chovanec, jehož odpaly měly díky těžší pálce potřebnou razanci a létaly až do zadního pole.

Ve třetím utkání jsme zaznamenali první opavský HOMERUN v této věkové kategorii – autorem byl Robert Pospíšil. Odměnou za skvělý výkon bylo oslavné kolečko po metách a gratulace spoluhráčů, diváci na tribuně aplaudovali. Opavané zanechali na turnaji celkově dobrý dojem, a přestože byli oslabeni v poli, se soupeři si poradili. 

Opavu reprezentovali: Simona Baďurová, Lukáš Hrbač, Jan Chovanec, Ester Mateřanková, Robert Pospíšil, Adam Semera, Prokop Vavrečka.  

You may also like...