U9 v Ostravě

V úterý 8. 6. se konaly další dva baseballové zápasy kategorie U9, tentokrát v Ostravě s domácím týmem Arrows. První zápas byl do poslední minuty velmi napínavý a oba týmy předváděly velmi vyrovnané výkony v poli i na pálce a to i přesto, že opavský Hit nastoupil do prvního zápasu s rotační strategií, která podporuje herní variabilitu každého hráče, neboť se děti po každé směně prostřídají na různých pozicích v poli, ale znamená to pro malého hráče také to, že musí vystoupit ze své komfortní zóny a opustit své oblíbené místo, na kterém je zvyklý hrát a vyzkoušet si jiný typ obrany, který je pro daný post potřeba.

Do druhého zápasu pak kvůli zranění hráčů nastoupila Hiťata již ve své obvyklé sestavě a jejich hra byla ještě suverénnější. Po celou dobu panovala na obou stranách velmi příjemná atmosféra a děti z obou týmů si hru svého oblíbeného sportu náležitě užily. Výsledky opět neuvádíme, neboť Hit v této kategorii nehraje na výsledky, ale na radost ze hry, ale HIT fičí, HIT jede.

Tým koučovali Zdeněk a Saša Mateřankovi a hráči nastoupili v této sestavě: Blaga Kryštof, Böhmová Barbora, Cupal Matěj, Koniorová Viktorie, Kouřil František, Kuffa Petr, Hodoši Jan, Mateřanka Rudolf, Světlík Daniel, Škývara Vítek, Tománková Klára a Tománek Sebastian.

You may also like...