Nejmladší baseballisté SK HIT Opava bojovali v Orlové

V pondělí odpoledne 6. června 2022 sehrála naše Hiťata již 4. zápas jarní sezóny. Tentokrát se vydala za baseballem až do Orlové. MSK Snails Orlová je mladý, začínající klub, který má k dispozici pouze venkovní hřiště s umělou trávou, takže naše děti poprvé zakusily hru na tomto pro baseball netradičním povrchu. A poradily si velmi dobře. Díky zdrařile trefeným odpalům, které nestačila obrana Šneků z Orlové pochytat, se naši hráči dostávali úspěšně na mety. Rychlý běh jim pomáhal vyhýbat se tečovacím outům a získaly tak spoustu bodů. Děti ze Snails se ovšem nezalekly a také v útoku zabraly, takže i naše obrana měla rázem napilno. Zvláště exceloval na nadhozu nováček Lukáš Hrbáč, který dobře mířenými příhozy na první metu dokázal útok Snails zastavit.

Děti si oba vyrovnané zápasy velmi užily, a protože ve věkové kategorii do 7 let nám nejde o výsledky, dostaly všechny děti z Orlové i Opavy za svou snahu sladkou odměnu. Sestava U7 HIT Opava: Prokop Vavrečka, Lukáš Hrbáč, Ester Mateřanková, Jan Chovanec, Jakub Sobotík, Eliška Hübschová, Štěpán Bezecný, Alexandra Bezecná, na 1. metě pomáhal Rudolf Mateřanka a Jakub Chovanec, koučovaly trenérky Veronika Bezecná a Alexandra Mateřanková.

Celoročně probíhá nábor nových hráček a hráčů do našeho týmu malých baseballistů, sport je určen pro děti od 5 let a starší. Více na stránkách www.hitopava.cz

You may also like...