Poslední baseballové zápasy před prázdninami U11

Baseballová jarní sezóna roku 2023 přinesla skvělé týmové okamžiky pro dva neporažené týmy kategorie U11 – Hit Opava a Arrows Ostrava. Na poslední dva zápasy před prázdninami se oba týmy utkaly ve vzrušujícím souboji, všichni hráči byli natěšení a napětí ve vzduchu bylo cítit, protože oba týmy si myslely na první příčku.

Oba poslední předprázdninové zápasy se odehrály na opavském Hliníku. Opavští borci se postavili na místo sebevědomě a odhodlaně. Soupeři nedali příliš prostoru k útoku a svými vydařenými odpaly a vynikající spoluprací v poli dosáhli přesvědčivého vítězství se skóre 8:3. Toto vítězství jim přineslo nejen radost, ale také potvrzení jejich schopností a naději na udržení neporazitelnosti. Po krátké přestávce následoval druhý zápas. Ostravské šípy se nevzdaly a našly druhý dech. Mladí baseballisté z Opavy se ocitli pod tlakem a ostravští hráči vrátili Opavě porážku s výsledkem 12:2.

Oba týmy tak postoupily do podzimní části sezóny jako první a jediní s jedinou porážkou za celou jarní část. Jejich cesta však zdaleka neskončila. Na podzim se před nimi otevírají nejdůležitější zápasy celého roku. Týmy z oblasti východní části, které zahrnují také Orlovou, Frýdek-Místek a Šumperk, se ještě v několika zápasech utkají o medaile za sezónu 2023.

Držme tedy palce opavským baseballistům, ať i na podzim ukáží stejně výbornou hru, jakou předváděli doposud. V jarní sezóně byl tým veden trenéry Zdeňkem a Sašou Mateřankovými a Radkem a Gabkou Půdovými, kteří se o hráče pečlivě starali a celou dobu je povzbuzovali. Sestava týmu pak byla: Baďura Dominik, Blaga Kryštof, Blažek Vojtěch, Cupal Matěj, Hendrich František, Hrbáč Lukáš, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Mateřanka Rudolf, Půdová Vanda, Škrobánek Matěj, Škývara Vítek a Rippel Maxmilián.

Přejme jim mnoho úspěchů v nadcházejících soubojích a hlavně ať je tento sport stále baví a jsou stále plní nadšení a odhodlání.

Autor: Milada Hejtmanová

You may also like...