Traktůrek pro HIT

Dobry den vazeni a mili rodice nasich hracu a hracek. 
Obracim se na Vas s prosbou o pomoc, potrebovali bychom zajistit sekani hriste a zazemi a upravu hraci plochy. Rozhodli jsme se poridit potrebne vybaveni, bohuzel zadny z dotacnich titulu, ktery cerpame, neumoznuje nakup v teto hodnote. V soucasne dobe se na internetu rozmaha projekt verejnych sbirek, kdy se popise, ceho se ma dosahnout a pak se kona kolektivni sbirka a pri dosazeni pozadovane vyse, se projekt uskutecni (mozna znate platformu hithit). Tato sluzba je bohuzel zpoplatnena a tak bychom to radi vyzkouseli v mensim emailovem meritku. 
Co jsou cile projektu? 


  • trakturek na sekani travy – 89 000Kc
  • vlecka za nej – 15 000Kc
  • plechova garaz 15 000Kc
  • specialni hrablo na antuku 15 000Kc

Minimalni vyse sbirky neni stanovena. V priloze najdete motivacni dopis s nabidkou ruznych alternativ, ktere jsme vymysleli (dekuju Romane Synkove za jeho sepsani). Radi moznosti rozsirime. Pripadny prispevek z Vasi strany bude realizovan formou darcovske smlouvy a jeho vysi si muzete odecist z danoveho zakladu a 15% castky se Vam v ramci zuctovani dane z prijmu vrati. Ocenime, kdyz se zapojite, at uz jako soukrome osoby ci ziskate k ucasti pravnickou osobu, Vase firmy ci zamestnavatele. 

Pokud se rozhodnete nam pomoci, kontaktujte mne a domluvime se na detailech. 
Dekuji Vam za cas venovany memu emailu a preji Vam hezky den. 

Ing. Zdenek Materanka,
predseda SK HIT Opava, z.s. +420777576090


Milí Hiťáci, Hiťačky, rodiče i přátelé Hitu.
Strašně rád byl se stal členem vašeho klubu. Fakt se mi moc líbí, jak hrajete na trávě i na antuce a vím, že bych byl pro vás velkou oporou. Jsem moc pracovitý a houževnatý, umím zastat práci v infieldu i v outfieldu, prostě se na hřišti umím činit. Má pomoc by se vám moc hodila a byl bych velkou posilou týmu.
O můj přestup do vašich řad už bylo zažádáno, ale můj klub chce zaplatit hodně vysokou částku za přestup. Mí rodiče takovou sumu peněz nemají a byli by moc rádi, kdybyste mi pomohli a přispěli nějakou částkou k mému přestupu, moc nerad bych u vás jen občas hostoval… Samozřejmě bych nechtěl nic zadarmo a poctivě bych si každou korunu odpracoval na vašem hřišti. Tráva by byla krásně posečená, antuka pěkně urovnaná, jak říkám, není problém postarat se o infield ani outfield. Pokud by bylo potřeba, vozil bych i těžší věci a také si občas pohrál s dětmi. Zastal bych spoustu práce jen za občasnou stravu a nějaký ten drobný servis. Veškeré potřebné vybavení pro váš sport bych přivezl s sebou při přestupu z mého stávajícího týmu.
Připravil jsem pro vás k výběru různé možnosti, aby si mohl vybrat každý dle svých možností. Váš dar bude realizován přes dárcovskou smlouvu a je možno si o něj ponížit daňový základ a 15% z jeho výše se vám tak vrátí zpět v rámci daňového přiznání.
Naše menu (pokud nenajdete, co hledáte, obraťte se na nás, rádi nabídku rozšíříme):

  1. Sebeobětovací úlivka – 500Kč – nálepka na auto HIT
  2. Útočná úlivka – 1000Kč – jako předchozí bod a navíc propiska HIT
  3. Jednometový odpal – 2000Kč – jako předchozí bod a navíc míček s věnováním Tvého oblíbeného HIT hráče
  4. Dvoumeťák – 4000Kč – jako předchozí bod a navíc míček podepsaný družstvem Zajíců (těmi co už umí psát) – u9, či družstvem žáků baseball u11, či družstvem žákyň softball u13
  5. Trojmeták – 8000Kč – jako předchozí bod a navíc pálka podepsaná družstvem Zajíců (těmi co už umí psát) – u9, či družstvem žáků baseball u11, či družstvem žákyň softball u13
  6. Homerun – 16000Kč – jako předchozí bod a navíc vyhlídková jízda HITtůrkem
  7. Grandslam – 32000Kč – jako předchozí bod a navíc večeře all you can eat s mistrem ČR a Evropy
  8. Walk off homerun – speciální kategorie – dobrovolná sazba nad 10000Kč – trénuj si svého trenéra (dle vlastního výběru – Mateřanka, Mateřanková, Kožiál či Večerek), aneb dej mu pěkně do těla – sestav hodinovou tréninkovou jednotku pro trenéra a ukaž mu, zač je toho loket.
    Děkuju vám za váš čas věnovaný mé prosbě a moc doufám, že mi pomůžete na Hliník, moc vám předem děkuji.
    Váš budoucí parťák Traktůrek HITtůrek

Děkuju vám za váš čas věnovaný mé prosbě a moc doufám, že mi pomůžete na Hliník, moc vám předem děkuji.
Váš budoucí parťák Traktůrek HITtůrek

You may also like...