Finálový turnaj kategorie U11 se blíží a opavští hráči živí naději na medaile

Baseballový a softballový oddíl SK HIT Opava si začíná budovat své pevné místo na mapě pálkovacích sportů. Oddíl byl před 4 lety znovu založen a úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Kvalitní trenéři a profesionální přístup je vizitkou našeho slezského klubu.

I v zimním období se hraje turnaje v krásných halách. Naše děti byly přihlášeny celkem do 4 kategorií a všude jsou velmi úspěšné. Naše hlavní věková kategorie U11 nám dělá velkou radost a je vidět velký progres. Soutěž MS Winter League U11 má za sebou velkou porci zápasů a zbývá poslední turnaj. Tato akce se bude konat v sobotu 2.3. v hale Slezského gymnázia v Opavě. Hráči a hráčky HITU mají velkou šanci se umístit na medailových pozicích. Druhé a třetí místo je na dosah ruky a pevně věříme, že si jej vybojujeme.

Na minulém turnaji v ostravské Vřesině byl tým v nejmenším možném počtu a to pouze 9 hráčů a hráček. Někteří bojovali nejen se soupeři, ale s chřipkou, ale i tak tým vládl celému turnaji. Naše svěřence zdobí precizní pálka a díky této útočné činnosti necháváme soupeře za námi. Sobota na začátku března, tak bude velkým dnem nejen pro náš klub, ale i pro celý region, neboť medailové umístění v takto nabité soutěži by bylo velkým úspěchem.

You may also like...