Opavští baseballisté do 11 let vyhráli další zápasy

Ve vzrušujícím baseballovém souboji v kategorii U11 se na domácím hřišti Na Hliníku utkaly týmy SK Hit Opava a MSK Snails Orlová. Obě utkání přinesla vynikající hru a napínavé momenty, které diváky doslova vtáhly do dění na hřišti.

V prvním zápase se tým SK Hit Opava postavil na hřiště v tradičním složení již stálic opavského družstva a ukázal, proč patří mezi nejlepší týmy své oblasti. Skvělými nadhozy, dalekými odpaly a precizní obranou nedal soupeřům žádnou šanci na úspěch. Výsledkem bylo přesvědčivé vítězství 15:3 pro Opavu.

Ve druhém zápase dostali příležitost ukázat své dovednosti i nováčci a hráči na odlišných pozicích, než jsou zvyklí. Tým SK Hit Opava se tak rozhodl více rotovat v sestavě, aby všichni hráči měli možnost se prosadit. Tento přístup přinesl vyrovnanější hru, ale Hiťata si stále udržovala mírný náskok ve skóre. Nakonec si zápas připsali hráči Hitu do svého vítězného konta s těsnou výhrou 11:10.

Oba zápasy byly pro hráče nejen soutěžními duely, ale také skvělou příležitostí pro zkušenější hráče předat své znalosti a zkušenosti nováčkům. To napomáhalo budování skvělého týmového ducha a vzájemného porozumění. Atmosféra na hřišti i mezi diváky byla skvělá, což umocnilo celkový zážitek ze zápasů. Příznivé počasí přispělo k příjemnému prostředí pro sportovní utkání a diváci byli nadšeni z prezentovaného výkonu obou týmů.

Nyní se hráči SK Hit Opava mohou těšit na nadcházející Český baseballový pohár, kde se utkají s nejlepšími týmy z republiky. Jarní baseballová sezóna v Opavě se tak rozjela s velmi potěšujícími výsledky a očekává se, že výkony mladých hráčů budou i nadále naplňovat hřiště radostnou atmosférou a zábavnou baseballovou hrou.

Opavský baseballový klub také celoročně nabírá nové hráče, takže máte-li chuť zapojit se mezi partu skvělých dětí, přijďte na některý z tréninků.

Zápas koučovali Zdeněk Mateřanka a Radek Půda a v zápase proti Orlové nastoupilo opavské družstvo v sestavě: Blaga Kryštof
Cupal Matěj, Hendrich František, Hrbáč Lukáš, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Mateřanka Rudolf, Půdová Vanda, Rippel Maxmilián, Salát Dominik, Světlík Daniel, Škrobánek Matěj a Škývara Vítek.

You may also like...