Opava uspořádala turnaj Superligy kadetek

O víkendu 6.-7. května se v Opavě uskutečnil turnaj Superligy kadetek. I přes nepřízeň počasí si Kachny turnaj v domácím prostředí užily.

V sobotu ráno holky nastoupily proti týmu Arrows Ostrava. Kachny dřely až do samého konce, ale nakonec zápas ovládli Arrows v poměru 3:2. Po dlouhé přestávce dívky nastoupily proti týmu SK Kotlářka Praha, avšak v zápase se Kachnám moc nedařilo a po několika zbytečných chybách skončil zápas 8:0 pro Kotlářku.

Po ne příliš zdařilém prvním dni se kachny nevzdaly a šly naplno do druhého dne, ve kterém kachny odehrály další dva zápasy. První zápas proti Joudrs se opavanky dlouho hledaly a utkání nakonec prohrály 12:0. Nicméně ani tato vysoká prohra nedokázala rozhodit pohodu domácích Kachen, naopak – týmový neúspěch holky stmelil a posílil. Hnány touhou urvat výhru alespoň v posledním víkendovém zápase nastoupili proti Arrows Ostrava. V zápase se na domácí konečně usmálo i štěstí a po několika vydařených hrách v poli i na pálce mohly Kachny konečně spustit své oslavné tanečky, když vyhrály 7:5.

Na pálce měly holky hned několik krásných hitů! Svůj první odpal do zadního pole odehrála Nikola Čechová. V poli se Ema Látková snažila zachytit homerun, přičemž shodila homerunový plot 🙂

Celý víkend byly holky pod vedením kouče Zdeňka Mateřanky v sestavě: Anna Mateřanková, Jindřiška Mateřanková, Markéta Šimečková, Kristýna Vilimcová, Sára Lipnerová, Nikola Čechová, Ema Látková, Emma Kroupová, Viktorie Capeková, Agáta Tyzio a Eliška Jamnická (která musela (z důvodu úrazu) holky opustit dříve). 

Autorky článku: Eliška Jamnická, Emma Kroupová

You may also like...