U10 baseball – Opava vs. Orlová

Hned první zářijový pátek si po prázdninové dvouměsíční pauze zahráli malí baseballisté opavskému týmu HIT dvojzápas na domácím hřišti s týmem Snails Orlová. Na domácím hřišti se sešlo 15 hráčů, protože v HITU dostávají příležitost zúčastnit se zápasů i úplní nováčci. I přesto, že se u některých dětí jednalo o jejich úplně první baseballové utkání, opavský tým zvládldomácí území ubránit. Je třeba uznat, že soupeř hrál dobrou silovou hru, ale Hiťata pálila stejně daleko a v poli díky dobré souhře zahrála spoustu dobrých zákroků. A protože je baseball hra gentlemanů, tak domácí fanoušci na závěr poděkovali hlasitými ovacemi za kvalitní hru oběma týmům. Opavský baseballový tým HIT stále nabírá chlapce i dívky od 6 let.

Chcete-li si tento sport vyzkoušet, přijďte se zúčastnit některého z tréninku. Rozpis tréninků i věkových kategorií naleznete na www.hitopava.cz a sledovat opavský baseballový tým můžete také na facebooku či instagramu.

Opavu reprezentovali: Blaga Kryštof, Böhmová Barbora, Cupal Matěj, Chovanec Jakub, Půdová Vanda, Kouřil František, Krejčí Marek, Mateřanka Rudolf, Světlík Daniel, Tyzio Ewa, Škývara Vítek, Tománek Sebastian,,Tománková Klára, Koniorová Viktorie, Kolář Matyas pod vedením trenérů Alexandry Matřankové, Zuzany Světlíkové, Radka Půdy a Zdeňka Mateřanky. 

You may also like...