Kachny vyletěly do Prahy

V sobotu a neděli 21.-22. května 2022 vyjely kachny na svůj druhý venkovní zápas. Konal se na hřišti Eagles v Praze.

V prvním sobotním zápase nastoupily kachny proti družstvu Arrows Ostrava. I přes snahu se našim děvčatům moc nedařilo, udělaly pár chyb v obraně a zápas skončil 15:0.

V druhém zápase poměřily své síly kachny s domácím týmem Eagles Praha. V zápase se holky snažily, ovšem protihráčky byly silnější a Opava prohrála 17:0

Třetí zápas dne proběhl v pozdních odpoledních hodinách, byl proti týmu HSM Trutnov. Dívky se nevzdaly a nedaly soupeřkám nic zadarmo. Na pálce šla vidět agresivita a odhodlanost. První dva body dne zajistily Aneta Hlávková a Anna Mateřánková. Přes veškeré úsilí se dívkám nepovedlo vyhrát a utrpěly porážku 13:2.

Po kvalitním spánku čekal kachny jeden zápas proti týmu Tempo Praha. Bojovalo se o umístění v turnaji. Zápas byl napínavý až do konce. Povzbuzování opavských fanoušků dívkám rozhodně pomohlo. Kachny se snažily ze všech sil a průběžně si připisovaly body. Zápas skončil 13:6 a na všech šla vidět radost z vítězství.

O nadhoz se tento víkend postaraly Anička a Jindřiška Mateřankovy a Markéta Šimečková. Na kečrovském postu se vystřídaly Kristýna Vilimcová a Adéla Poledňáková.

Opavu reprezentovaly: Eliška Jamnická, Aneta Hlávková, Kristýna Vilimcová, Elen Slavíková, Anna Mateřanková, Amálie Leifertová, Adéla Poledňáková, Emma Kroupová, Amálie Pflegerová, Markéta Šimečková, Jindřiška Mateřanková.

Trenérům Zdeňku Mateřankovi a Petru Poledňákovi děkujeme za koučování a fanouškům za mimořádné fandění.

You may also like...