Hit U9 v Orlové

Svého prvního zápasu se po více než dlouhé odmlce dočkali také malí baseballisté kategorie U9. Zápas se konal ve středu 2. června v Orlové a již od první minuty, kdy náš trenér se svými svěřenci vstoupili na sportoviště, to začalo pořádně jiskřit. Soupeřovo družstvo si stanovilo podmínky, které naše družstvo sice překvapily, ale opavská Hiťata se nezalekla a v celém zápase neobdržela ani jeden bod, naopak naši hráči zahráli několik směn, při kterých nasázeli soupeři plný počet bodů. Možná právě zbytečně vyhrocená atmosféra vyhecovala malé sportovce k jejich zatím zcela nejlepšímu hernímu výkonu, kdy došlo dokonce k prvnímu homerunu hráče Matěje Cupala.

Tento úspěch malých Opavanů ovšem nerozdýchalo soupeřovo družstvo, jiskry přešly ve výbuch a došlo tak k historicky prvnímu vyloučení trenéra z hřiště, které následovalo po několika jiných výstřelcích domácího týmu, např. zákaz fotografování či změna systému nadhozu, na který nebyl nikdo z našich připraven. I to však nakonec nikoho z opavského HIT týmu neoslabilo a děti i po dlouhé herní pauze ukázaly, co všechno umí. Tým srdnatě koučovali trenéři Zdeněk a Saša Mateřankovi a jiného typu nadhozu se nezalekl Petr Kuffa st.

Tým nastoupil ve složení: Blaga Kryštof, Cupal Matěj, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Kuffa Petr, Hodoši Jan, Mateřanka Rudolf, Světlík Daniel, Škývara Vítek, Tománek Sebastian a Tománková Klára

You may also like...