MS Winter Tour U9

… aneb nadvláda opavského celku

V sobotu 8.12. proběhlo 1. kolo indoorového turnaje. Náš tým zavítal do Ostravy, kde měl měřit své síly s kluby moravskoslezské oblasti. Přijeli jsme s deseti hráči a doufali jsme v dobrý výsledek.

První utkání turnaje bylo s olomouckým celkem. Jednalo se o bratrovražedný souboj, protože máme s hanáckým celkem pár věcí společného. Do utkání jsme vstoupili vlažně, ale postupně jsme se rozehrávali. Naštěstí se nám podařilo soupeře bodově dohnat a zápas skončil remízou 6:6.

Druhé utkání bylo ve znamení velkého derby s místním rivalem. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a hned v úvodní směně jsme 5x skórovali. I Arrows se dostali na tabuli, a také 5x skórovali. Rozhodla tedy dohrávka druhé směny. V této směně jsme byli lepším týmem, a tak jsme si připsali výhru v poměru 9:5.

Čekalo nás třetí utkání, a to s polským týmem. Do utkání jsme vstoupili velmi vlažně a moc se nám nedařilo. Mnoho chyb na pálce a v poli nás stálo vedení v úvodu, ale na konci zápasu jsme ukázali charakter a kvalitu. Porazili jsme Rawu Katowice v poměru 5:4.

Zvítězili jsme v základní skupině a čekali na soupeře do finále. Naším soupeřem byla opět Arrows Ostrava. Začátek byl velmi zajímavý a oba týmy šly do utkání s velkým očekáváním. Bylo zde mnoho hitů a krásných zákroků v poli. Naše poslední pálka byla drtivá a zajistili jsme si tak vítězství v poměru 8:7. Mohli jsme slavit vítězství v MS Winter Tour U9 Tournament 1. Odjeli jsme z Ostravy jako nejlepší a neporažený tým.

Vítězná sestava SK HIT Opava: Jan Sobotík, Jakub Leifert, Amálka Leifertová, Agata Tyzio, Nela Vegelová, Ondřej Kožiál, Dominik Richta, Matěj Cupal, Marek Krejčí, Vojtěch Urban

Touto cestou bych rád poděkoval všem rodičům a trenérům za vzornou reprezentaci našeho klubu. Myslím, že jste svým přístupem pomohli ke skvělému výsledku.

HIT jede!

You may also like...