První zápasy Winterleague baseballistů kategorie U13

Opavští baseballisté do 13 let vstoupili do zimní ligy s vervou a odhodláním. První dva zápasy se konaly v hale ve Frýdku-Místku, kde se mohli mladí sportovci předvést ve své plné síle.

V úvodním střetnutí narazil tým Opavy na tým z Orlové. Utkání bylo pro Opavany velmi povzbuzující, a to zejména díky jejich skvělému výkonu. Už v první části zápasu se týmu Hit Opava podařilo ujmout se vedení 2:0, a následně dokázali své skóre navyšovat. Celkový výsledek pak byl jasný – Opavští baseballisté triumfovali nad soupeřem 8:1, a to bez větších problémů.

Následoval druhý zápas, tentokrát proti Šumperku. Tento duel byl o něco náročnější, neboť Šumperk kladl větší odpor než předchozí soupeř. První směna zápasu byla vyrovnaná, ale Opavané se dokázali prosadit v směně druhé, kdy získali své první body. I přes odolný odpor Šumperku se Hiťata udržela ve vedení 2:0. Šumperk však neustále tlačil na pilu a snažil se vyrovnat. V jednom okamžiku se soupeř dostal do situace, kdy byly všechny mety obsazeny, a zdálo se, že se skóre může obrátit ve prospěch soupeře. Avšak mladí opavští sportovci se nenechali vyvést z míry a ukázali svou odolnost. Hiťata odolala tlaku soupeře a nedovolila mu získat ani jeden bod. Opavští úderníci tak zakončili druhý zápas vítězstvím nad Šumperkem 5:0, čímž si zajistili úspěšný vstup do zimní ligy.

You may also like...