Hit jede!!!

Naše nejmladší kategorie Hiťátek zahájila letošní venkovní sezónu celodenním turnajem U9 v neděli dne 16.4. na hřišti ostravských Arrows. Kromě našich tradičních soupeřů jako Klasik Frýdek Místek, Snails Orlová, Arrows Ostrava se náš opavský tým Hit Opava úplně poprvé také setkal s týmem Rawa Katowice.

Naši nejmladší svěřenci bojovali o každý míč již od prvních minut, míče odpalovali i do zadního pole a sprintovali ze všech sil, aby získali co nejvíce bodů, což se jim také úspěšně dařilo. I v obraně bylo znát, že Hiťátka pilně trénovala celou zimní sezónu, protože se jim několikrát během celého turnaje povedlo během jedné směny zahrát všechny 3 možné outy. A protože v této kategorii ještě nehrajeme na vítězství, ale radost ze hry, odcházely všechny děti v dresech s nápisem Hit Opava s úsměvem na rtech!

Hit Opava nastoupil v této sestavě Ester Mateřanková, Nina Světlíková, Simona Baďurová, Eliška Hübschová, Alex Bezecná, Ondřej Böhm, Prokop Vavrečka, Jakub Sobotík, Lukáš Hrbáč a Jan Chovanec.

Autor: Zuzana Světlíková

You may also like...