Back to back homeruns

O víkendu 15.-16. dubna Kkachny zalétly do Prahy na hřiště Joudrs, aby ukázaly svá křídla a čemu všemu se přiučily za zimu. Zažily všechny druhy počasí.

Z turnaje si odvezly 1 výhru, 3 prohry a úsměv na tvářích. Utkaly se s Eagles Praha, Joudrs A a Joudrs B. Na nadhozu řádily Anna a Jindřiška Mateřankovy, Markéta Šimečková a Sára Lipnerová. Nápomocné jim byly kečryně Sára Lipnerová, Jindřiška Mateřanková, Adéla Poledňáková a Kristýna Vilimcová. Těmito kombinacemi jsme pražské týmy dostávaly pod tlak.

Na pálce se nám také dařilo, což dokazuje homerun Jindřišky Mateřankové a Adély Poledňákové. Musíme pochválit, že oba byly provedeny za těsných stavů, čímž chceme vyzvednout koncentraci na pálce.

Naše kachny hrály pod vedením stálého dua Zdeněk Mateřanka a Petr Poledňák, servis „all inclusive“ všem zajistily Romana Synková s Janou Lipnerovou – moc děkujeme!!!

Autor: Jindřiška Mateřanková

Účast zleva: Adéla Poledňáková, Markéta Šimečková, Sára Lipnerová, Amálie Pflegrová, Jindřiška Mateřanková, Anna Mateřanková, Kristýna Vilimcová, Ema Latková, Viktorie Capeková a Agáta Tyzio

You may also like...