U7 – HIT Opava vs. Arrows Ostrava

Opavská Hiťátka opět řádila – tentokrát na svém domácím hřišti v areálu na Hliníku. Dne 23. května totiž přivítala svého oblíbeného rivala Arrows Ostrava, se kterým sehrála ten den hned dva zápasy za sebou. Naše malé naděje pálily jako o život a běhaly po metách rychlostí blesku. Odpaly padaly i do zadního pole a hráči Arrows měli potíže naše rychlé míče zastavovat. Ačkoliv nám v kategorii U7 nejde o výsledky, v prvním zápase bylo zcela zřejmé, že měl opavský tým navrch.  Z lavičky se často ozývalo Hit, Hit Opava –  děti se navzájem hlasitě povzbuzovaly, dodávaly si energii a chuť bojovat a rvaly se společně o každý míč.

Druhý zápas bylo znát, že se i tým Arrows Ostrava rozehrál a bylo vidět jejich výrazné zlepšení jak v útoku – na pálce, tak v obraně – v poli. Opavské to ale vůbec nevyvedlo z míry a stále hrály svou soustředěnou hru. Podařilo se nám zahrát několik parádních míčů a soupeře vyoutovat – tečováním, šlápnutím mety a chyběl jen out chycený přímo ze vzduchu. Každým zápasem jde vidět zlepšení a větší herní  přehled našich opavských Hiťat. Jejich trenérky Saša Mateřanková a Zuzana Světlíková jsou proto na své nejmladší svěřence patřičně hrdé a po zápase nešetřily chválou.  

Hit Opava hrál v tomto složení – Ester Mateřanková, Prokop Vavrečka, Jakub Sobotík, Ondřej Böhm, Jan Chovanec, Eliška Hübschová, nováček Lukáš Hrbáč a na 1. metě pomáhali zkušení hráči Rudolf Mateřanka  a Daniel Světlík.

Hit Opava stále hledá nové posily do svých týmů, proto neváhejte a přijďte se podívat přímo 

na trénink –  každé pondělí, středu a pátek nás od 16. hodin najdete na hřišti v areálu Hliník. Přijďte a zamilujte si softball a baseball stejně jako my.

You may also like...