Kachny klovaly v Otrokovicích

26. března naše opavské Kachny vyletěly do Otrokovic. Zde hrály zápasy s moravskými týmy. První zápas Kachny začaly na pálce, holky celkem nasázely 5 bodů a porazily Olympii Blansko 5:4. Soupeře držely na uzdě Jindřiška Mateřanková na nadhozu a kečryně Adéla Poledňáková. Rozhodující moment nastal ve čtvrté směně, kdy Kristýna Kuchaříková přihodila ze spojky na domácí metu a s pomocí Adély Poledňákové vyoutovaly běžce, který by znamenal remízu.

Do druhého zápasu proti Severu Brno, se holky doslova vrhly, duo Anny Mateřankové na nadhoze a kečryně Jindřišky Mateřankové kosily soupeřovy pálkařky. Naše holky vycítily příležitost a pálily do dáli, vidět byla i agresivita na metách, Markéta Šimečková druhou metu jako správná Kachna přeletěla a byla safe.

Na nadhazovacím prkně následně nastoupila naše dlouhodobá výpomoc: Kristýna Kuchaříková, ta se musela poprat s větším míčem, na který nebyla zvyklá, ale naše „Týna“ je bojovnice, doházela zápas, a i díky ní Kachny porazily Sever Brno 6:1.

Hned poté následoval zápas se Snails Kunovice, i když nadhazovačka Anička Mateřanková a kečryně Kristýna Kuchaříková předváděli zázraky, tak to nestačilo a Kachny prohráli 1:0.

Trenérům Petru Poledňákovi a Petru Kuchaříkovi děkujeme za odkoučování zápasů a Opavským fanouškům za ohlušující fandění.

Autor: Jindřiška Mateřanková

Hráčky fotka horní řada zleva: Amálie Leifertová, Adéla Poledňáková, Emma Kroupová, Amálie Pflegerová, Markéta Šimečková, Jindřiška Mateřanková. Dolní řada zleva: Aneta Hlávková, Elen Slavíková, Agatha Tyzio, Kristýna Kuchaříková, Anna Mateřanková.

You may also like...