U13 – ukončení zimní sezony a Bronz pro Opavu

19.3.2022 se náš tým HIT Opava zúčastnil posledních zápasů zimní sezóny v kategorii U13, a to v tělocvičně ve Frýdku-Místku. Šlo nám o umístění „na bedně“, takže o motivaci bylo postaráno. Na zápasy se skokany Olomouc a domácím Klasik Frýdek Místek jsme nakonec dorazili pouze v osmi hráčích, jelikož nemoci a zranění více hráčů do akce nepustily. Každopádně kluci se semkli a zahráli svá nejlepší utkání v zimní sezóně!

V prvním zápasu s Olomoucí jsme od začátku drželi utkání pevně v rukou – v obraně jsme soupeři příliš nepovolili a v útoku jsme si trpělivě připisovali jeden bod za druhým. Velmi se dařilo dvojici Dan Večerek (nadhoz) a Jarda Klimek (chytač), spoluhráči je podpořili aktivním útokem. Hráli jsme s velkou chutí, a nakonec jsme dokráčeli ke krásnému vítězství 11:1. Druhý zápas, se silným týmem domácích, jsme začali opět dobře v obraně a vypracovali jsme si vedení 2:0. Domácí měli problém odpalovat nadhozy Honzy Sobotíka, který se „na prkně“ uvedl perfektním výkonem. Do poslední směny jsme šli ve vedení 4:2 a pomalu jsme mysleli na cenný skalp. Klasik se ale nevzdal, začal bodovat a HIT v poslední chvíli nakonec ubránil remízu 4:4.

I díky těmto dvěma velice povedeným zápasům jsme si zasloužili 3. místo v zimní soutěži a už se nemůžeme dočkat venkovních zápasů v roce 2022. sestava SK HIT Opava: Marek Hübsch, Tomáš Hübsch, Daniel Večerek, Štěpán Veselý, Lukáš Krybus, Jan Sobotík, Jaromír Klimek, Michael Cipko

You may also like...