Družstvo U8 se po 3měsíční přestávce vydalo na zápas

Konečně!!! Korona na ústupu a hráči Hitu kategorie U8 mohli po 3 měsíční pauze, v neděli 24. května, natěšeně vlítnout do prvního zápasu na ostravské hřiště týmu Arrows.

Malé Hiťáky už od chuti konečně si zase zahrát nemohlo zastavit vůbec nic, dokonce ani mizerná předpověď počasí. Už rozcvičku na dvacet minut přerušil déšť, ale nakonec se nad hráči smilovalo samo nebe a ve 14:00 začal první ze dvou plánovaných zápasů.

. Hráče Arrows od začátku povzbuzovaly zaplněné ochozy domácích diváků, což Opaváky sice nerozhodilo, ale je pravda, že domácí tým v prvním ze dvou zápasů určoval tempo.  Přesto již v prvním zápase zaznamenali opavští borci mnoho krásných odpalů a i zásahy v poli byly čím dál jistější. O přestávce pak proběhla na lavičce válečná porada s hlavním trenérem a v druhém zápase se děly divy. Opavská Hiťata proletěla bodovým záznamem Arrowsů jako šíp, dostala se do vedení a byla připravena pevně držet obrannou linii, ale v tu chvíli se prorvala mračna, hromy i blesky a zápas musel být předčasně ukončen.

Přesto, že zápas nebyl dohrán, děti si toto první po karanténní utkání báječně užily. Jejich výkony jako vždy podpořili a vedli trenéři Zdeněk a Saša Mateřankovi. V poli pak dětem pomáhaly již dvě stálice a odbornice na slovo vzaté – Jindřiška a Anička Mateřankovy, které svými skvělými radami měly na úspěšných bodech malých Opavanů značný podíl.

Hit jede, Hit fičí!

Celou galerii můžete shlédnout zde…

You may also like...