Hit U11 bodoval v Orlové

V neděli 4. února se uskutečnily další zápasy v kategorii U11, tentokrát v tělocvičně Gymnázia v Orlové. Opavští baseballisté vstoupili do celodenního herního dne zahajujícími dvěma zápasy.

První střetnutí bylo s domácím týmem, který vstal z postele asi trochu později než opavští tygři. Probuzení domácí Snails hráli aktivně a dokázali jako první skórovat, zatímco Hiťata hrála první směny dost ospale. Nicméně, opavští se nevzdali a v závěrečných směnách dokázali srovnat skóre. Nakonec skončil přes rozpačitý začátek opavských baseballistů první zápas nerozhodně 4:4.

Do druhého zápasu s olomouckými Skokany nastoupil opavský tým již plně probuzený a s jasným cílem. Od prvních minut měli Hiťata nad soupeřem dominantní postavení. Pálky začaly pálit a v poli už přestal míč vyskakovat z rukavic. Celý tým zabral a na hře bylo znát, že nedají soupeři šanci zahrát ani jeden bod. Skvělé chycené lufty nejmenším členem opavských Hiťat, Jakubem Sobotíkem, a výborný výkon na kečrovi Jakuba Chovance jsou momenty, které určitě stojí za zmínku.

Zápas s olomouckými Skokany nakonec skončil pro Opavany vítězně 8:0. Tým nastoupil ve složení: Baďura Dominik, Baďurová Simona, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Pospíšil Robert, Půdová Vanda, Rippel Maxmilián, Sobotík Jakub, Škývara Vítek a Vavrečka Prokop. Kaučovali Jakub Chovanec starší a Radek Půda, kteří měli klíčovou roli ve vedení týmu k výhře.

Další zápasy této kategorie se hrají v únoru na domácí půdě Opavanů, tak doufejme, že doma ukáží fanouškům své nejlepší odpaly a zákroky v obraně.

You may also like...