Tým SK Hit Opava U11 porazil Klasik Frýdek-Místek U11

Mezi poslední venkovní zápasy v kategorii U11 patří dva zápasy proti týmu Klasik Frýdek-Místek. Hráči obou týmů se postavili k nadhozovému kopci s maximálním nasazením. Tým Klasik Frýdek-Místek ukázal své dovednosti v útoku na pálce, ovšem tým SK Hit Opava nechtěl zůstat pozadu a začal velmi efektivně odpovídat a pálilo se dobře a daleko. Obrana na obou stranách byla pevná, přesto ta opavská byla lépe sehraná a dokázala soupeře častěji zastavit a vyautovat. Nadhazovači z Opavy, Rudolf Mateřanka a Matěj Cupal, svými nadhozy drželi tým ve hře, kdy jim velmi pomáhal kečr Dominik Baďura. Po dlouhém dvouhodinovém zápase SK Hit Opava zvítězil s konečným výsledkem 12:9.

Druhé utkání pokračovalo ve stejném duchu jako to první. SK Hit Opava potvrdil svoji kvalitu a zkušenosti v tomto zápase. Tým z Opavy rychle získal kontrolu nad zápasem díky pečlivému nadhozu a skvělému útoku. Zatímco Klasik Frýdek-Místek měl své okamžiky a snažil se zpět dostat do hry, SK Hit Opava byl v tomto zápase nad jejich dosah a bral si druhé vítězství s výsledkem 15:7. Nadhazovači Rudolf Mateřanka a Matěj Cupal opět předvedli suverénní výkony, což bylo důležitým klíčem k vítězství. Obrana SK Hit Opava byla dobře sehraná, a jejich útočníci nešetřili na skvělých úderech. Tým z Opavy byl viditelně připraven a odhodlaný na tento den, což se projevilo na výsledku. Oba týmy zaslouží uznání za skvělé výkony na hřišti. I když se někdy objevily drobné výhrady ze strany soupeřů, výsledek byl natolik jasný, že není o čem diskutovat. Děti si zahrály skvělé zápasy a získaly další cenné zkušenosti, které již brzy využijí v kategorii U13.

Tým Opavy koučovali trenéři Zdeněk Mateřanka a Radek Půda a hráči nastoupili v sestavě: Hrbáč Lukáš, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Rippel Maxmilián, Baďura Dominik, Blaga Kryštof, Cupal Matěj, Blažek Vojtěch, Mateřanka Rudolf, Škývara Vítek, Půdová Vanda a Salát Dominik.

You may also like...