Hit Opava nezahálí ani během zimní sezóny!!!

Vydal se totiž se svými nejmladšími svěřenci v neděli dne 12. 2. do Frýdku Místku na U9 Winter tour. Z původních tří soupeřů čekali na Opavu pouze dva – Klassik Frýdek Místek a Arrows Ostrava, proti kterému se náš tým postavil v tomto turnaji hned dvakrát. Ačkoliv v této věkové kategorii máme ve velké většině mladší hráče a hráčky a ještě jsme bohužel kvůli nemocnosti nemohli nastoupit v plné sestavě, byli jsme ostatním dvěma týmům od začátku turnaje vyrovnanými soupeři.

Již od prvních minut jsme úspěšně odpalovali míče i do zadního pole, běhali po metách jako divá zvěř, dokonce se nám během několika směn podařilo zahrát i maximální počet pěti bodů za směnu a opavští diváci také nadšeně tleskali i několika homerunům. I v obraně bylo na co se koukat – útok soupeře jsme hned několikrát zastavili zahráním tří outů během jejich směny.

Hit Opava v této kategorii nehraje na vítězství, ale na radost ze hry, což se nám i tentokrát podařilo a druhou únorovou neděli jsme strávili  společně jako tým ve sportovním duchu s úsměvem na rtech a s potěšením z baseballové hry.

Opavu reprezentovali: Baďurová Simona, Böhm Ondřej, Hrbáč Lukáš, Chovanec Jan, Mateřanková Ester, Pravda Jiří, Sobotík Jakub, Světlíková Nina, Vavrečka Prokop pod vedením trenérů Zdeňka Mateřanka, Alexandry Breb Mateřankové, Zuzany Světlíkové a Martina Vavrečky

You may also like...