Péče o výbavu

Rukavice 

Rukavice viditelne podepiste. Na kuzi, ne na stitek. Ukradena rukavice podepsana na textilnim stitku je po odtrzeni stitku nevymahatelna. U rukavic je potreba se o ne starat jako o kuzi. Namazat kremem. Cim lehci, tim lepsi. Nivea je prima, indulona taky postaci. Do rukavice patri micek pro prevoz. Idealni micek na sofball ci podobna velikost. Mice na softball muzu dodat, ale muze byt jakykoliv micek vetsiho rozmeru. Jinak rukavice v batohu ztraci tvar a je z ni placka. Rovnez je nutne rukavici stahnout, utahnout reminky. Jemne, at nedojde k deformaci rukavice. U oddilovych to delame 2x rocne. Stahovani je vyssi divci, ale da se zvladnout svepomoci. Pean je idealni nastroj, ale i sroubovak poslouzi. Pokud byste to chteli stahnout odborne, tak jsem za lahev sucheho cerveneho vina k dispozici.

Pálky

Palky rovnez viditelne podepiste. Palky jsou z hliniku. velmi lehky a pevny material. nicmene je treba je pouzivat jen k urcenym ucelum – palit s nimi micky. Vysvetlete detem, ze odpalovani kaminku palku nenavratne poskodi. Doporucuju vybudovat navyk, ze po kazdem odpalu (myslim ted trenink palky) dite palku o 90stupnu otoci kolem jeji osy. bude se tak otloukat rovnomerne a neohne se. omotavku, pokud je kozena doporucuju rovnez natrit kremem na kuzi. 

Helmy

Helmy rovnez viditelne podepiste. helmy peci nepotrebuji. jednou za rok vykoupat ve vane s samponem je dostatecne. jde jen o hygienu.

You may also like...