Opavští baseballisté poměřili síly na turnaji v Olomouci

Malí baseballisté z HIT Opava vyjeli na zkušenou do Olomouce, kde se konal letošní 1. venkovní turnaj v kategorii U8. Domácí Skokani hostili soupeře v krásném baseballovém areálu, kam přijely týmy ze Snails Orlová, Arrows Ostrava a HIT Opava.

Ačkoliv počasí příliš nepřálo a zápasy se musely přerušovat, dokázali pořadatelé nemožné, a nakonec se všechny zápasy odehrály ve zkráceném čase. Tento turnaj byl příležitostí především pro nováčky. Mohli si na vlastní kůži zkusit, jaké to je pálit na přímý nadhoz trenéra, a jaký je to adrenalin postavit se soupeři v obraně a zkoušet outy v poli. Zkušenější kamarádi je přitom jistili ze zadního pole, a notně jim pomáhali krásnými odpaly a rychlým během po metách. Děti mohly být se svým výkonem spokojeny, trenérky Nika Bezecná, Alexandra Mateřanková a Zuzana Světlíková je za bojovnost a výdrž pochválily.

V této kategorii nehrajeme ještě na výsledky, jde především o získání zkušeností a zábavu, všechny děti ze všech týmů byly proto na závěr odměněny sladkostí.

Za Opavu hráli: Simona Baďurová, Ester Mateřanková, Johana Pospíšilová, Ema Rejová, Nina Světlíková, Ondřej Böhm, Lukáš Hrbáč, Jan Chovanec, Robert Pospíšil, Štěpán Piskoř, Jiří Pravda, Jakub Sobotík.

You may also like...