U11 baseball HIT vs. Cannibals Šumperk

V neděli 22. května se v Šumperku odehrály další 2 baseballové zápasy kategorie U11. Pro letošní hiťáckou kategorii U11 to byla premiéra s novým soupeřem, se kterým doposud neměli opavští baseballisté šanci poměřit svůj hráčský um. Velmi mladé opavské družstvo se ovšem nezaleklo soupeře, ani netypicky zarostlého hřiště, které místy spíše připomínalo louku, a nebojácně se pustilo do boje o body i auty. Přestože se jednalo celkově teprve o druhý zápas v této kategorii vůbec, tak první utkání opavští jeli na plný plyn a porazili domácí 10:6. V následujícím zápase se více dařilo domácím pálkařům a vylepšili si reputaci výhrou 10:4.

Nadhozu se srdnatě zhostili Rudolf Mateřanka, Matěj Cupal, Daniel Světlík a Vanda Půdová, přičemž pro některé z nich se jednalo úplně o první zkušenost na tomto hráčském postu při zápase. Jako catcheři tým podrželi Kryštof Blaga a Rudolf Mateřanka. Tým koučovali Radek Půda, Alexandra Mateřanková a Zuzana Světlíková.

Tým nastoupil v sestavě: Baďura Dominik,  Blaga Kryštof, Blažek Vojtěch, Cupal Matěj, Hudeček Matylda, Chovanec Jakub, Koniorová Viktorie, Mateřanka Rudolf, Půda Daniel, Půdová Vanda, Sobotík Jan, Světlík Daniel, Škrobánek Matěj a Škývara Vítek.

You may also like...