Soutěž v hodu do dálky základních škol okresu Opava 2021 – Házej jako Bára

Baseballový a softbalový oddíl SK HIT Opava uspořádal za podpory města Opavy, České baseballové asociace a České unie sportu v září soutěž v hodu do dálky pro žáky základních škol okresu Opava. Jednalo se již o pátý ročník a zapojilo se do něj rekordních 762 dětí z rekordních 9 škol. 

Soutěž byla vyhodnocována na úrovni jednotlivců i škol. Ocenili jsme nejlepší trojice chlapců a dívek z jednotlivých ročníků 2006-2015 v rámci okresu Opava a pak hledali nejdéle házející školu okresu, kde se započítavalo deset nejlepších hodů dětí z každého ročníku. Každé z dětí dostalo drobnou cenu a sladkost. Vítězové ročníku navíc medaili a osobní diplom. 

ZŠ Opava, Otická 182032
ZŠ Opava, Šrámkova 41383
ZŠ a MŠ Slavkov1023
ZŠ ILJI HURNÍKA819
ZŠ Otice808
ZŠ Štítina617
Školní družina E.Beneše Opava549
ZŠ Opava Vrchní532
ZŠ Nový svět Opava192

Pořadí jednotlivců s ohledem na ochranu osobních údajů nezveřejňujeme. 

Vítězná ZŠ Otická s 2032 naházenými metry získala putovní pohár pro vítěze pro rok 2021. 

Akce se vydařila, děti to bavilo a doufáme, že přiláká další děti do našeho oddílu. Baseball a softbal jsou považovány za herní formu atletiky, házíte, odpalujete, sprintujete, chytáte, to vše v kontextu různých možnosti hry v obraně i útoku.    Pro zájemce o baseball (olympijský sport muži) a softbal (olympijský sport ženy) sdělujeme, ze informace o spolku SK HIT Opava jsou k dispozici na www.hitopava.cz.  Přijďte si nezávazně vyzkoušet sport pro všechny děti ročníku narození 2007 a mladší, které mají chuť se bavit pohybem. Rodiče jsou rovněž vítáni, aktivně je zapojujeme do tréninku. 

You may also like...