SK HIT Opava v Orlové aneb zimní turnaj U10

V neděli 10.3. proběhl turnaj v Orlové. Tento klub se snaží o znovuzrození a vypadá to, že nám do budoucna přibude další soupeř. Celý turnaj se odehrál v krásné hale a byl zde i bufet, který ocenili nejen diváci.

Původně se mělo zúčastnit 6 družstev, ale Katovice se nakonec odhlásily. Většina našich hráčů a hráček hrají první sezonu, což trochu ovlivnilo výsledek turnaje, ale o ten nám až tak nešlo.

Los turnaje k nám byl velmi přísný. Úvodní utkání jsme sehráli s týmem Arrows Ostrava. Od úvodního nadhozu se do nás ostravský tým pustil a my jsme je nechali hrát. Chvílemi to vypadalo, že naši hráči a hráčky jsou ještě v autě. V tomto utkání se nám nic nedařilo a zaslouženě jsme prohráli 0:12.

Před druhým zápasem přišlo pár slov od trenéra a naši svěřenci byli jako polití živou vodou. Naším soupeřem byli MKS Orlová, kteří hráli svůj první turnaj v životě. Podařilo se nám spoustu krásných odpalů a bušili jsme do orlovské obrany. Dokonce se nám podařilo zahrát i pár dobrých rozeher a týmová nálada vzrostla geometrickou řadou. Zvítězili jsme v poměru 10:3.

Třetí utkání na turnaji jsme sehráli s týmem Klasik Frýdek-Místek. Od úvodního nadhozu byl zápas velmi napínavý a vedení se přelévalo ze strany na stranu. Kvalitnější hra v obraně pomohla týmu z Frýdku-Místku k vítězství v poměru 7:3.

Poslední zápas na turnaji náš čekal s týmem Skokani Olomouc. Bylo vidět, že naši svěřenci jsou unavení a dlouhé čekání na utkání jim také moc neprospělo. Olomouc byla zkrátka v mnoha ohledech lepší a bodově nás přestřílela. Konečné skoré bylo 1:6 pro hanácký tým.

Celkové pořadí
1. místoArrows Ostrava4W / 0L – 30:2
2. místoKlasik Frýdek-Místek3W / 1L – 26:8
3. místoSkokani Olomouc2W / 2L – 9:11
4. místoSK HIT Opava1W / 3L – 14:28
5. místoMKS Orlová0W / 4L – 4:34

Děkujeme všem dětem a rodičům za reprezentaci klubu. Je skvělé, že se naše řady stále rozšiřují a můžeme hrát více kategorií.

Jmenovitě děkujeme tento hráčům a hráčkám: Ondřej Kožiál, Amálie Leifertová, Jakub Leifert, Max Hudeček, Kristýna Vilímcová, Lukáš Molnár, Lukáš Krybus, Dominik Richta, Daniel Večerek, Vojta Urban

You may also like...